Jdi na obsah Jdi na menu
 


Připomínka letošních tiskovin

15. 11. 2023

 

Chtěl bych tímto dát našim členům na vědomost, že ročenka Adenium 2023 a Speciál 2023 jsou již 2 měsíce na světě a všichni vzorní (platící) členové by je měli mít už u sebe. Ti, kteří časopisy neobdrželi, nechť se ozvou na sps.maule@seznam.cz a zjistíme, kde se to zaseklo.

Ročenka letos obsahuje 7 článků osvědčených autorů s těmito tématy – stapélie, orostachysy, baobab, portulakárie, senécio a ornithogala. Speciál je z pera autora z nejpovolanějších a pojednává o oblasti krásným sukulentům zaslíbené – o jihoafrickém Richtersveldu. Vše jsou zajímavé texty i krásné fotografie.
 
adenium_23_rocenka.jpg
adenium_23_special.jpg

 

Dále vedení SPS nabízí našim členům možnost získání starších tiskovin, ročenek i speciálů z let 2009-2022 za skladové ceny. Zejména za „covidové“ období evidujeme jistý výpadek členských příspěvků a tím přebytku tiskovin. Komu tedy schází nějaké starší ročníky, pište na výše uvedený email.
Taktéž případní noví zájemci o členství v našem ušlechtilém spolku, překonejte ostych a odpor ke sdružování a napište svůj zájem o vstup do SPS. Populární akce semen a rostlin našich členů se totiž pomalu blíží a druhy v nich nabízené jsou mnohdy jinde nesehnatelné.
 

Přehled ročenek

Přehled Speciálů

 

Pro SPS Jirka Maule
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář